Merkezi Rize'nin Ardeşen İlçesinde Bulunan ve Geçtiğimiz Şubat Ayında Uluslararası Radyo Akademi Ödülleri (OYDAR) Tarafından Karadeniz'in En İyi Radyosu Seçilen 88.4 Vitamin FM'e (HİLORSAN) Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Tarafından 'Ardeşen İlçesinin Tanıtımı Kapsamında Elde Edilen Başarı Kapsamında' ödül verildi.

Ardeşen 5 Yıldız Düğün Salonunda düzenlenen 'Ardeşen Masterlar Veteranlar' futbol takımının şampiyonluk kutlaması sırasında gerçekleştirilen ödül töreninde Vitamin FM Müdürü Adem Akatin, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal ve eski Reklam Müdürü Utku Devrimsel hazır bulundu.

Burada konuşan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, "İlçemiz Ardeşen'in tanıtımı için çok önemli bir başarı. Bu Başarı da emeği geçen ve gerçekten de çok güzel işler yapan Vitamin FM ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ise, "İlçemizin en önemli sosyal sorumluluk örneklerinden birini sergileyen Vitamin FM'in başarısı bizleri gururlandırmıştır. Son derece önemli bir organizasyon da sahne almak, ödül almak ve ulusal Tv kanalı Kral TV'de Ardeşen'in sesini duyurmak ilçemize katılan en büyük değerlerden biridir. Bu mana da Vitamin FM ekibini gönülden tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının ve ödüllerinin devamını diliyorum." dedi.

Vitamin FM Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal ise, HİLORSAN bünyesindeki radyomuz Vitamin FM'in ilçenin tanıtımına devam edeceğini ifade ederek, "Bu önemli ödülleri layık gören Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e çok teşekkür ediyorum. Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu'ya ise bu özel ilgisi ve ortaklık ruhu için, her alanda desteğini esirgemediği, ilçemizin gelişimi ve değişimi için herkese kucak açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim