Rize TV’de yayınlanan Yerel Yüz adlı programın bu haftaki konuğu Türkiye Rafting Federasyonu ve aynı zamanda Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı’ydı.

Rafting sporunun enine boyuna konuşulduğu programda Yardımcı, canlı yayında kendi isminin Tunceli’nin en büyük caddesine verildiğini söyledi.

Yardımcı, açıklamasında “O caddenin ismi bana verilecek diye çalışmadım. Tunceli’de şampiyonayı yaparken Spor Bakanlığı’ndan beni aradılar. Başkanım Rafting Federasyon Başkanlık seçimi var, seçime girmiyor musunuz? Bende şunu söyledim, ben federasyon başkanlık seçimine girmiyorum. Şu anda şampiyonam var; fakat seçim uzar. Ben Tunceli’den dönerim dinlenirim, ondan sonra seçime gelirim. Şu an asla gelmiyorum burada bir görevim var ve 3 kıtadan 20 ülke ve 800 sporcu katıldı. 4000 gazeteci akredite edildi.  Bu başarılar tesadüf değil. Bizler bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çabalıyoruz ve görevimizi en iyi şekle yerine getirmişiz ki dönemin Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel tarafından Tunceli‘nin en büyük caddesine ismim verildi. Tabi başta da söyledim benim ismim bir yerlere verilsin diye çalışmadım; ancak başarılarımdan dolayı ismimin Tunceli’nin en büyük caddesine verilmesi ayrı bir onur benim için.” İfadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim