Haramdan ve yalandan korkan Ardeşen'in namuslu ve cesur insanlarını selamlıyorum ifadeleri ile sözlerine başlayan Özel, "Bugün burada önemli bir görevi yapmak üzere geldim. Ardeşen'in uzun süredir beklediği bir kucaklaşmaya ev sahipliği yapmasına vesile olmaya geldim." dedi.

ARDEŞEN HAKKINI ALAMADI

Ardeşen halkının geçmiş dönemlerde iktidar partisi AK Parti'nin adaylarına verdiği oylarının karşılığını, hakettiği hizmetin karşılığını bu güne kadar alamadığını iddia eden Özel, "Hep iktidarla benzer bir Belediye Başkanı olsun, uyumlu çalışılsın diye düşünüldü. Ama bu kadar uyuma rağmen Ardeşen hakkını alamadı. Mevcut yönetim Ardeşen'in hakkını Ankara'dan Rize'ye, Rize'den ise  Ardeşen'e gelmesine engel oldu." dedi.

BÜYÜKERŞEN ÖRNEĞİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin Yılmaz Büyükerşen'i, "Bir bozkır'dan bir cennet yarattı" sözleri ile hatırlatan Özel, "Oysa burası (Ardeşen) zaten cennet. Mavi ise mavi var. Yeşil ise yeşil var. Deresiyle, doğasıyla, insan kaynaklarıyla son derece avantajlı bir coğrafya. 31 Mart'tan sonra Türkiye'nin göz bebeği olacak. Dünyanın dört bir yanından Turist yağacak. Ekonomisi kalkınacak, esnafı gülecek, üreticisi gülecek, Ardeşen makus tarihini değiştirecek." dedi.

ARDEŞEN'E TAHSİN BAŞKAN YAKIŞIR

"31 Mart'ta Adeşen'e bir Belediye Başkanı lazım. Kavga etmeye değil, iyi yapılanlara teşekkür etmeye ama daha iyisini yamaya gelen bir başkan lazım. Hem makul, hem de kararlı olması lazım. Hesaptan kitaptan anlayan, namuslu, çalışkan biri lazım. İcraatı Ardeşen'e hizmet etmek, iz bırakmak, mücadelesi ise gece gündüz Ardeşen için çalışmak olması lazım. Bunun için de yola çıkmış adayımız Tahsin Başkan Ardeşen yakışır."

MEHMET BAŞKAN YANINDA OLACAK

"Peki bu yolu tek başına mı yürüyor. Hayır. İttifak ortağımız İyi Parti burada. Belediyeyi yönetirken bugün de birlikte yol yürüdüğü Mehmet Başkan da yanı başında yer alacak. Onu da yanından ayırmayacak. Peki bu belediyeyi iki parti ile mi yönetecekler. Hayır. Ak Parti, MHP, İyi Parti, CHP ayrımı olmayacak."

İLK ÜCRAATİMİZ, MAKAM KAPISINI SÖKMEK OLACAK.

31 Mart'tan sonra bu güne kadar yapılmış olan iyi işlere sahip çıkacağız. Ama bir şeyi ortadan kaldıracağız. Şu Ardeşen Belediyesi Tahsin Başkan'a nasip olur ise, ilk iş olarak makam odasının kapısını sökmek olacak. Ulaşılan bir belediye başkanı olması lazım. Sadece CHP'nin değil, bütün partilerin başkanı olacak."

AÇILIŞ VE ADAY TANITIM TOPLANTISI

Özel ve beraberindekiler daha sonra seçim ofisinin açılışını gerçekleştirirken, ardından Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet caddesi esnafı ise selamlaştı.

Daha sonra Ardeşen'deki bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısını katıldı.

Esnaf ziyaretleri yaparken İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti ve CHPli yöneticiler, belediye başkan adayları da kendisine eşlik etti.

GENEL KONULARA DEĞİNDİ

CHP'nin millete hizmet etmeye talip olduğunu anlatan Özel,

"54 milyon seçmenin oyuna millete hizmete talibiz. Seçmenin doğduğu yere bakmıyoruz. Seçmenin etnisitesine, mezhebine bakmıyoruz. Geçmişte hangi partiye oy verdiğine bakmıyoruz. Özellikle Rize'de en çok AK Parti'lilerden oy bekliyoruz. Orduyu, yargıyı yöneten kişi gelmiş muhalefet partisini de yönetecek. Kiminle ittifak kuracağımıza karışıyor. 'Onu söyle, bunu söyle, bunu yap.' Çok net bir şey var. Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran'da resmen, bu seçimde de kısmen İYİ Parti ve Saadet Partisi ile ittifak halindedir. Bu ruha uygun davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz. Onun dışında kimseyi ötekileştirmiyoruz, itmiyoruz, kakmıyoruz. Resmi bir ittifak halinde değiliz. 82 milyona hizmet edecek şekilde 54 milyondan da oy bekliyoruz."

Özel, CHP'ye verilen her oyun hizmete ve kardeşliğe verildiğini, Türkiye'de en güvenilir belediyeler arasında CHP belediyelerin yer aldığını ileri sürdü.

Tanzim satışlarında bakliyat satışına başlandığını hatırlatan Özel, "Bunlar İstanbul'a güneş açınca Türkiye'ye bahar geldiğini sanıyor. İstanbul'a kar yağınca Türkiye'ye kış geliyor. İstanbul, Ankara'da çok Bursa'da 2 tane, toplam üç ilde tanzim satış mağazası var. Rize'de tanzim satış mağazası var mı, yok. Siz ucuz patlıcan, domates, bugün başladığı gibi bakliyat alabiliyor musunuz? Nereden alıyorsunuz? Satıldığı marketten alıyorsunuz. Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada pahalı alıyorsunuz. 78 ilde yok. 78 ilde tanzim satış yok ama kameraları getiriyorlar tanzim satışları çekin. Vatandaşa 'Biz bu sorunu çözdük.' diyorlar. Vatandaşın karnı televizyonda gördüğü ucuz sebze, meyve bakliyatla doymaz." diye konuştu.

LAZTV.NET

Editör: TE Bilisim