Kaymakamımız Sayın Ufuk Özen ALİBEYOĞLU yaptığı açıklamada;
"Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlama vazifesini Emniyet Teşkilatımızla birlikte yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü gurur ve şükranla kutluyoruz.

Kuruluş tarihi olan 1839 yılından bu güne, ülkemizin huzur ve barış ortamının sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımız; iyi yetiştirilmiş ve üstün vazife bilincine sahip personeliyle milletimizin sevgi, güven ve takdirini kazanmıştır.

Üzerine aldığı görevleri hakkıyla yerine getiren bu güzide kurumumuz, özellikle terör örgütlerine karşı diğer güvenlik teşkilatlarımızla beraber omuz omuza verdiği mücadelede, en zorlu arazi koşullarında; yaz kış farketmeksizin kahramanlık destanlarına yenilerini eklemektedir.

Huzur ve güvenliğimizin en önemli teminatlarından olan Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim