Düzenlenen programa ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, ilçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, ilçe jandarma komutanı Mustafa Çiçek, ilçe emniyet müdürü Ahmet Levent Böke, daire müdürleri, Rize gazeteciler dernek başkanı Faik Bakoğlu, Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih Navdar, Ardeşen matbaası ve Ardeşenin sesi gazetesi sahibi Ahmet Özcan, Karadeniz medya mensupları dernek başkanı ve Toplum gazetesi sahibi Saltuk Deniz, Gelişin TV ve Radyo genel müdürü Tayfun Tan, Haber sorumlusu Adem Önçırak, Lazhaber53.com haber sitesi ve umut fm genel yayın yönetmeni Merve Önçırak, ardesen.com haber sitesi sahibi ve vitamin fm genel yayın yönetmeni Ömer Faruk Zenginal, Medya Laz haber sitesi ve Vitamin fm radyo müdürü Adem Akatin, Vitamin fm radyo programcısı ve Reklam müdürü Utku Devrimsen, Ardeşen haber.com site yöneticisi Muhammet Şeremet,  ardeşengazete.com site yöneticisi Mustafa Özyanık, Ayder53 Haber Sitesi sahibi Bülent İslamoğlu ve TRT Çamlıhemşin muhabiri Yalçın Şahin katıldı.

 
 

10 Ocak çalışan gazeteciler ve İdareciler günü münasebetiyle verilen yemekte Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih Navdar, Rize gazeteciler dernek başkanı Faik Bakoğlu, ilçe belediye başkanı Hakan Gültekin ve kaymakam Emrah Yılmaz birer konuşma yaptı.

 

Başkan  Gültekin konuşmasında şunlara değindi;Bugün burada  10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle toplanmış bulunsak dahi, bu günün bir anlamı daha var 10 Ocak idareciler günü, her yıl belediyemiz bünyesinde bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarıyla bir araya gelsek de bu yıl sn. kaymakamımız Emrah beyle istişare ederek İdareciler günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan daire müdürlerimizi de bu etkinliğe katmayı uygun gördük.

Bugün idarecilerimiz ve gazetecilerimiz ile birlikte bir masanın etrafında toplanmış bulunmaktayız.

Gazetecilerimizin ve idarecilerimizin ne zor şartlarda görev yaptığının farkındayız, toplumun doğru haber almasını sağlayan siz değerli gazetecilerin ve her daim özveriyle çalışan idarecilerimizin bu anlamlı günü kutlu olsun der hepinize saygılar sunarım. Diye konuştu.

 
 

Kaymakam Emrah Yılmaz günün anlam ve önemine ilişkin şunları söyledi; Bugün özelikle siz medya mensuplarını ve daire müdürlerimizi ağırlamak istedik.  Gazetecilerin kendi imkanlarıyla haber yapmak için çaba gösterdiklerini birçok kez şahit olmuş bir kişi olarak yeri geldiğinde ailesinden ve kendisinden büyük fedakarlıklar göstererek gecesini gündüzüne katarak haber peşinde koşan siz gazetecilerin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutlamak isterim.

Bugün ayrıca idareciler günü, bu anlamda hem gazetecilerimiz hem de daire müdürlerimizle bir araya gelmek için başkanımız Hakan beyle böyle bir programı tertipledik. İdari personelimizin işi her zaman zor onların özverili çalışmaları bizimde sevk ve idaremizi güçlendiriyor, bu anlamda 10 Ocak idareciler günlerini kutlarım. İfadelerinde bulundu.

 

Yapılan konuşmalar sonrası Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih Navdar Başkan Gültekin ve Kaymakam Yılmaza İdareciler günü dolayısıyla birer plaket verdi.


 

Yemek sonrası daire müdürleri, ilçe belediye başkanı ve kaymakam gazeteciler için hazırlanan hediyeleri verdi ve ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
































Editör: TE Bilisim