Öncelikle Hakkımızda Yapılan Haber Paylaşalım Sizlerle ve sonra haberimizi okumanızı rica ederiz.


Ve Haberimiz

 

Geçtiğimiz çarşamba günü “Dünya Gazeteciler Günü”nü kutladık. İlçemizde ve bölgemizde görev yapan mülki amirler, yerel yönetimler, siyasi parti, sivil toplum temsilcileri ve oda başkanları ile çok sayıda esnaf günümüzü kutladılar. Kutlamalar, telefonla, mesajla ve sosyal medya hesaplarımızdan yapıldı. Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri kişisel ziyaretlerini üyesi olduğum Ardeşen Gazeteciler Derneği’ne yaptılar. Kutlama Yapılan ziyareti, dernek yönetim kurulu başkanı Salih Navdar’a yapıldı. Dernek üyesi basın mensubu olarak yapılan ziyaretten dolayı son derece memnunluk duyduğumu belirtmek isterim.
Son derece saygın bir sivil toplum kuruluşlarımızdan olan muhtarlar derneğinin Ardeşen Mahalle Muhtarı adına değerli başkanımızda Ardeşen Gazeteciler Derneğimizi ziyaret edenler arasındaydı. Dernek başkanımız ziyarette yaptığı konuşmasınının bir bölümünde “ geçtiğimiz günlerde muhtarlar günü kutlandı, çok üzülerek söyleyeyim ki hiç basın mensubu yoktu. Sadece Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar, bizi hatırladı” şeklindeki açıklamaya anlam veremediğimi belirtmek isterim. Saygıdeğer başkanımız tarafından üyesi olduğumuz derneğe yaptıkları ziyaret, muhtarlar gününde üyesi olduğumuz derneğimizin başkanı Salih Navdar dernek yönetim kurulu başkanı olarak Ardeşen’de ki gazetecileri temsil etmiyor mu?


“Bazı basın mensupları arkadaşlarımız haber yaparken iyi başlık atmayı biliyorlar, biz haberciyiz ama bazı toplantılara ve programlara davet etmiyorlar” şeklindeki ifadeye; kısa ve öz cevap vermek istiyorum. İlçede görev yapan basın mensupları arkadaşlarımızdan biri olarak , bugüne kadar yapılan davetlere iştirak etmeye çalışıyoruz. Basın mensupları adına yapılan davetler, derneğimiz adına sayın başkanımıza yapılıyor ise başkanımız tarafından üyelerine bilgi vermekle yükümlüdür. Başkanımız, “arkadaşlar derneğimiz adına yapılan davete bizzat icabet edeceğim” diyorsa dernek üyesi arkadaşlarımıza ve şahsıma yapılan açıklamada haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Davetler, birine yaz, diğerine kış olarak yapılıyorsa...!


Davetle ilgili, geçtiğimiz günlerde belediye başkanımız tarafından yapılan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının toplantısında, basın mensubu arkadaşlarımız “Ardeşen’imizi ilgilendiren önemli toplantıda basın mensubu arkadaşları neden davet edilmedi” şeklinde haberi sitelerinde yer vermelerinden sonra, Dünya Gazeteciler Günü’nde böyle bir görüşe yer verilmişse, o toplantının davet muhatabı belediye başkanımızla basınla alakalı onu temsil eden meslektaşlarımızdır. Bu konuyu, en son yapılan toplantıda konuştuk ve hatta belediyenin asansöründe birlik ve beraberlik konusunda mesajımızı vermişizdir...


Ardeşen’imiz ve bölgemizde görev yapan basın mensupları, zor şartlarda görevlerini yerine getirmeye çalıştıkları bilinmelidir. Dünya Gazeteciler Günü’nde bizleri arayan, mesaj çeken, sosyal paylaşımda bulunan ve bizzat çalışma ofislerimizi ziyaret ederek günümüzü kutlayanlara sonsuz teşekkür ediyorum...


Medyalaz Haber Olarak Köy ve mahalle muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz....

Editör: TE Bilisim