Hamidiye Özel Çözüm Koleji Tiyatro Kulübü Öğrencilerince Hazırlanan 'Neşeli Lazlar' İsimli Tiyatro Oyunu 16 Ocak Çarşamba Günü 'ÜCRETSİZ' Sahnelenecek.

Çözüm Koleji Genel Müdürü Bahri Kahya, Tiyatro Kulüpleri tarafından hazırlanan ‘Neşeli Lazlar’ adlı tiyatro oyununa tüm tiyatro severleri davet etti..

Kahya, Bölge halkı için hazırladıkları oyunun 16 Ocak Çarşamba günü, saat 17:30'da Hamidiye Çözüm Koleji konferans salonunda sahneleneceğini ifade ederek, "Akademik başarıda bölgenin lideri olan okulumuz, sanatsal anlamda da öğrencilerine beceriler kazandırmayı arzuluyor. Bu amaçla aylardır bu özel geceye hazırlanan öğrencilerimiz bölge halkının karşısına çıkarak, yeteneklerini sergilemek için sabırsızlanıyorlar." dedi.

YILDIZLAŞAN NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ.

kAHYA, "Hep yapabileceğimiz en büyük yatırımın çocukların geleceğine yapılacak yatırımlar olduğunu söyledik. Tiyatro eğitici, öğretici ve eğlendirici özellikleri bir arada bünyesinde barındıran bir sanatsal faaliyettir. Bu etkinliklerle; öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaları, güzel sanatlara ilgi duymaları, yeni ilgi alanları kazanmaları ve dolayısıyla yetenek ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi amaçlanmaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz sadece mesleki alanda güçlü bilgi birikimine sahip bireyler olarak değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan da gelişmiş bireyler olarak öğrenimlerini tamamlamaktadırlar.  Kendisine hedef koyup düzenli çalışanlar, hayatın diğer alanlarında da başarıya daha kolay ulaşabilirler." dedi.

TARİH : 16 OCAK ÇARŞAMBA
SAAT : 17.30
YER : HAMİDİYE ÇÖZÜM KOLEJİ KONFERANS SALONU
NOT: ÜCRETSİZDİR

Editör: TE Bilisim