Programda siyasetten spora kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Gültekin, siyasi geçmişi ve gelecekte bu yönde izleyeceği yol haritası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“SİYASET, SABIR İSTER. DARGINLIK VE KIRGINLIKLA YÜRÜMEZ”

Hizmet davamızda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2002 yılından beri mensubu olarak hizmet ettiğini söyleyen Gültekin “Biz dava adamıyız. 2002 yılında ilçe başkanı oldum. 2009’da yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı oldum. O zaman Mümtaz Sinan başkanımızla devam kararı çıktı. İnsan üzülür ama uzun sürmez bu. Siyaset kırgınlıkla, dargınlıkla yürütülecek bir süreç değildir. Siyaset, sabır isteyen bir iştir. Kendi işime döneyim dedim. O zaman Avni Kahya ve Lütfi Çırakoğlu sen il genel meclisi üyesi olman lazım dediler. Ailem ve işimle ilgilenelim dediğimde bu bir vebaldir dediler, il genel meclis üyesi oldum Mart 2009’da. Mayıs ayında il kongremiz vardı. Dönemin il başkanı Hasan Karal, aynı şekilde bu bir vebaldir diyerek il yönetim kurulu üyesi yaptılar. İki sene sonra Rabbim İl Genel Meclis Başkanlığı’nı nasip etti. Bu görevi yürütürken İl Teşkilat Başkanı oldum. Sabırlı olmak lazım. Bizim küsme, darılma olmaz. Özellikle AK Parti çatısı altında beraber yürüdüğümüz bütün arkadaşlar da aynı duygu içerisindedir. Bir zaman değerlendirilmezsiniz; ama bir zaman sonra eğer liyakatlı ve dürüstseniz Cumhurbaşkanımız sizi hiçbir zaman bir köşede tutmaz. Rabbime binlerce şükrediyorum hem kendi ilçeme hem kendi ilime hem de Çorum’dan Artvin’e kadar kamu kurumların proje bazlı alt yapı desteği veriyoruz. Biz kaderimize iman etmiş insanlarız. Onun için bir kırgınlığımız ve dargınlığımız olmamıştır. Bundan sonra da hiçbir şekilde olmaz.” Şeklinde konuştu.

“ŞUANDA SİYASETLE İLGİLİ BİR DÜŞÜNCEM YOK”

Siyasei geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin “İnsan hayatı boyunca hedefleriyle yoğrulur. Planlar, programlar ve rüyasını görür. Hedefiniz varsa gideceğiniz yerin önemi vardır. Ama ben daha çok hangi görevdeysem bunun hakkını vermekle ilgili amacım olmuştur. Hizmet etme ekseniyle çalışmışımdır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Hakan sen şuradan istifa et şuraya git demedikten sonra ben DOKAP Başkanlığından ayrılmayı düşünmüyorum. Makam olarak değil, hizmet alanı olarak bu kadar özel bir yer olamaz. Çok özel bir yerdeyiz. Şuanda siyasetle ilgili bir düşüncem yok.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim