Ardeşen ilçesine 2014 Mart seçimleri sonrası başkan olarak gelen Gültekin, ilçe başkanlığı, il teşkilatı ve il genel meclis başkanlığı döneminde kurduğu samimi ve içten dostlukları ilçeye yatırım olarak getirmeye devam ediyor bu anlamda 2016 yılının son günü ve son saatlerinde bile mesai kavramı gözetmek sizin çalışmaya devam ediyor.

Ardeşen belediye başkanı Hakan Gültekinberaberinde Rize eski milletvekili NusretBayraktar, İstanbul millet vekili Yıldız Seferinoğlu, Ardeşenliler Dernek başkanı İş Adamı Adem Akbeniz, eski dernek başkanı İsmail Hakkı Bayraktar, BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Ali Yenilmez ile birlikte Beyğlu Belediye Başkanı Ahmet MisbahDemircan ve Başkan Yardımcısı Erol Ökteni ziyaret ettiler.

Başkan Gültekin ziyaretini sosyal paylaşım ağından yayımladığı bir mesajla duruydu. İşte o mesaj: “2016 'nın son saatlerinde Kardeş belediyemiz olan Beyoğlu belediye başkanımız Ahmet Misbah Demircan’la bir dizi görüşmelerimiz oldu.

Ardeşen'e yapılacak önemli bir parkımızın düzenlenmesinin değerlendirildiği bu hayırlı görüşmede Beyoğlu eski belediye başkanı ve eski milletvekilimiz vakıf adamı NusretBayraktar Bey, Ardeşen'in yetiştirdiği kıymetli siyasetçi İstanbul vekilimiz Yıldız Seferinoğlu bey, Ardeşenlilerdenek başkanım Adem Akbeniz bey, eski dernek başkanım İşadamı İsmail Hakkı Bayraktar bey, Bedaş Gene Müdürüm Mehmet İslamoğlu bey, Bedaş Gen. Müd. Yrd. Ali Yenilmez Bey ve bizlere desteğini hiç esirgemeyen Beyoğlu Bel. Bşk. Yrd. Erol Ökten Bey eşlik etti.
Vakit ayırıp bizleri yalnız bırakmayan Ardeşen sevdalılarına ilçem adına teşekkür ederim.” İyi ki varsınız.

Editör: TE Bilisim