AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya, Ardeşen Atatürk Caddesi Esnafını Ziyaret Ederek, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı.

https://www.laztv.net//files/uploads/d58fda1c1d.jpg

Tevazu, samimiyet ve gayret ile 'Memleket İşi Gönül İşi' diyerek, Belediye Meclisi Üyesi Adaylarıyla esnaf ziyareti yaparak gönüllere temas etmeyi sürdürdüklerini ifade eden Kahya, "Belediye başkanlığı vatandaşımıza hizmet işidir, gönül işidir, sevda işidir.Toplumun bütün kesiminin içinde yer aldığı bir belediyecilik anlayışını arzu ediyoruz. Yeni belediyecilik anlayışımızda ben merkezli bir başkanlık değil, ortak aklın ve halkın da katılımının sağlanacağı bir yönetim arzu ediyoruz." dedi.

https://www.laztv.net//files/uploads/dede790bba.jpg

Siyaseti bir kavga aracı olarak değil, hizmet aracı olarak göreceklerini ifade eden Kahya, “Belediyeciliği şeffaf, hesap verebilen ve katılımcı yönetim olarak algılıyoruz. Çarşıda, pazarda, sokakta  herkesin sesine kulak vermeyi, dinlemeyi tercih ediyoruz. Belediye başkan adayıyım, benden ne istiyorsunuz diye soruyorum. Yaşlılarımıza, çocuklarımıza, engelli kardeşlerimize soruyorum. Toplumun her kesimini dinlemeye ve onları anlamaya çalışıyorum. Ardeşen’in gelecekte nasıl bir şehir olacağına kesinlikle Ardeşen’liler ile birlikte karar vereceğiz. Ben sadece Ak Parti oylarına değil, bütün Ardeşen’lilerin ve bütün partililerin oylarına talibim. Halkımızı hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim. Kentsel değişimden tutun da, sosyal projelerimize kadar bu ilçe insanını asla mutsuz edecek bir eylemimiz olmayacak." dedi.

https://www.laztv.net//files/uploads/acb7076fb2.jpg

Kahya, "Halkımızın böylesine güzel desteği oldukça bizim de Allah’ın izniyle sürekli artan bir çalışma aşkımız olacaktır. Her şey "Ortak Sevdamız Ardeşen" için..!" ifadelerini kullandı.

http://www.medyalaz.com/avni-kahya-hersey-ortak-sevdamiz-ardesen-icin-resimleri,163.html

https://www.laztv.net//files/uploads/ed7900753c.jpg

https://www.laztv.net//files/uploads/59d13059c9.jpg

https://www.laztv.net//files/uploads/de6267c117.jpg

http://www.medyalaz.com/avni-kahya-hersey-ortak-sevdamiz-ardesen-icin-resimleri,163.html

https://www.laztv.net//files/uploads/d5987d32b0.jpg

http://www.medyalaz.com/avni-kahya-hersey-ortak-sevdamiz-ardesen-icin-resimleri,163.html

Editör: TE Bilisim