Rize bölgesi Pati koruyucusu olarak ilk etkinliğimiz Ardeşen Çöplük Bölgesinden başlayacak.

Mama sponsorlarımızı temin ettik. Tüm resmi kurumlarımız ile işbirliği içinde canlar için bu farkındalık besleme etkinliğinde katılım gösterirseniz minnettar oluruz, Ardeşen Sokak Canları adına teşekkür ederiz.

Etkinlik tarihi 4 temmuz bu pazar saat 14.00. Ardeşen Çöplük bölgesi, Ardeşen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gönüllülerin Besleme Bölgesi

Pati Koruyucusu Ol Paw Guards tamamen sokak hayvanları, evcil hayvan sahipleri ve hayvanseverler için geliştirilmiş Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları besleme platformu olan Pawguards, besleme noktaları sorumlularını yani "Pati Koruyucuları"nı arıyor.

Gönüllü Pati Koruyucusu GörevleriBu önemli görevin sahipleri, Pawguards platformlarındaki üyelerin, reklamları izleyerek kazandıkları mamaları kendi sorumlu olduğu besleme noktasına aktarması itibari bildirim alırlar.

Telefonuna bildirim alan besleme noktası pati koruyucularından müsait olan ve bildirimi ilk onaylayan pati koruyucusu, kendisine en yakın anlaşmalı noktalarımıza giderek, mamayı teslim alır. 

Mamayı teslim alan "Pati Koruyucusu" kendisine tanımlı besleme noktasına giderek besleme görevini yerine getirir. - Bu görev esnasında "Pati Koruyucusu"  görevi tamamlaması için uygulamasından basit bir kaç dakikalık bölümleri doldurmaktadır. Bunlar;* Besleme Öncesi Mama Paketleri İle Fotoğraf,* Besleme Anı Tüm Mama PaketlerininBesleme Noktasına Döküldüğü Kısa Video,* Uygulama Üzerinden Konum Onaylaması,* Besleme anındaki sokak hayvanı sayısı ​Pati Koruyucumuz bu işlemleri tamamladığı an itibari hem görevini eksiksiz tamamlamış olmaktadır. Hemde onay sonrası tüm üyelerimiz bu noktadaki tüm işlemleri görebilmektedir.

RİZE PATİ KORUYUCULARI BESLEME ETKİNLİĞİ 4 TEMMUZ

LİNK: https://mamafonu.com/rize-pati-koruyuculari

Pati Koruyucusu Basvurusu

Şehrinizin Bölgenizin Pati Koruyusu Olun. Besleme Noktanıza Mama Gönderildiği An İtibari Bölgenizdeki Sokak Hayvanlarını Mutlu Edin.

LİNK: https://www.pawguards.org/pati-koruyucusu

Editör: TE Bilisim