Sevdamız, derdimiz, gayretimiz Ardeşen. Gençlerimizin aydınlık yarınları için, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ardeşen’de sporun içinden gelen biri olarak tüm spor camiasına söz veriyorum. Spor camiamız kendilerini asla yalnız hissetmeyecekler. Sporun ve sporcularımızın destekçisi olacağız.

Spor barıştır, kardeşliktir. Evrensel bir tutku, dünyanın birleştirici gücüdür. Her daim sporun ve sporcunun yanında ve destekçisi olacağız.

31 Mart’ta kazanan Ardeşen olacak
31 Mart tarihinin Ardeşen için bir milat olacak, “31 Mart şehrimizde her alanda değişim ve gelişimin başlangıcı olacak bir tarih. İnanıyor ve güveniyoruz ki halkımız çok güçlü bir destekle bizlere bu görevi verecek. Bizler de halkımızın güçlü desteklerine güçlü belediyecilikle karşılık vereceğiz. Şehrimizde sorunların kısa sürede ve kalıcı şekilde çözümüne odaklanırken Marka Şehir projelerimizle Ardeşen’ı Karadeniz'in yıldızı yapmaya gayret edeceğiz. Güçlü belediyecilik anlayışıyla beraber gönül belediyeciliği anlayışını da Ardeşen’de başlatacağız. 31 Mart’ta kaybeden olmayacak. Belediyecilik hizmetlerini yürütürken şehre değer katacak projeleri hayata geçiren ve halkın sesine kulak veren belediyecilik anlayışımızla kazanan Ardeşen olacak".

Editör: TE Bilisim