Bunun üzerine Vali Ersin Yazıcı, öğrencileri Rize’ye davet etti. Ardeşen Işıklı 60.Yıl Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Valilik makamında ağırlandılar.  



Öğrenciler,  Vali Ersin Yazıcı’ya ziyaretin anısına çiçek takdim ettiler. Vali Yazıcı da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Vali Yazıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasının devamında, “Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz.
 



Eğitim toplumların en önemli konusudur. İlin eğitim durumunu en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışıyoruz. Biz bu çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Bütün bilgi birikimlerimizi, deneyimlerimizi, her alandaki donanımlarımızı kendilerine aktaracağız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyorum. 



Bugün hepiniz öğrencisiniz, ancak gelecekte bizim yerimizde olacak, ülkeyi sizler idare edeceksiniz. Bu nedenle kendinizi çok iyi yetiştirmeli, boş vakitlerinizi iyi değerlendirmeli, size katkı sağlayacak faaliyetlerle ilgilenmelisiniz.  Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilerin gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında da bilgi alış verişinde bulundular.

 

Editör: TE Bilisim