Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Deniz mahallesinde ve Fırtına Mahallesinde altyapı hizmetlerini yerinde inceliyor, eksikliklere anında müdahale ediyor.

Mahallelerin, cadde ve sokakların hizmet sunumunu, eksiklikleri, vatandaşın taleplerini ve şikâyetlerini mahalle muhtarlarıyla takip eden Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, bugün Deniz ve Fırtına mahalleleri esnafını Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleriyle ziyaret etti. Ardından Fırtına Mahallesi muhtarı Dursun Ali ÖZYANIK ve Deniz Mahallesi muhtarı Mehmet ÇIRAKOĞLU ile birlikte mahallelerdeki hizmetleri yerinde denetledi.

Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, medyaya yaptığı açıklamada; “Her zaman söylüyoruz; muhtarlarımızın belediyemizle mesai ortaklığı vardır. Yerel yönetimde ortak paydaş olarak görüyoruz. Mahallelerimizdeki hizmetleri muhtarlarımızla eşgüdümlü yürütüyor ve denetliyoruz. Bu uygulamayla eksikliklere anında müdahale ediyoruz. Vatandaşın hizmet alımını kolaylaştırıyoruz. Esnafımızla görüşüp takdir, talep ve eleştirileriyle hemhal oluyoruz. Kendimizi vatandaşın yerine koyup taleplerini yerinde dinleyip çözüm üretimi için titizlikle not alıyoruz. Böylece vatandaş memnuniyetini de kazanıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim