“Günah” iddiasını ortaya atan isim Rize Yeşilçay Spor Kulübü Kadın Futbol takımı başkanı İdris Ocak bu kez işin aslını anlatmak için kameraların karşısına geçti. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğini, söz konusu görüşmede İmdat Sütlüoğlu’nun kesinlikle böyle bir ifade kullanmadığını açıkladı...

Ocak, 6 ay önce gerçekleşen görüşmenin aslını anlattı. Ocak, Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’ndan, Çaykur’dan ve tüm Rizelilerden özür diledi. Öte yandan Çaykur da dün yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları yalanlamış ve haberleri hayal ürünü olarak nitelemişti. Çaykur'un bugüne kadar 5 bayan takıma 16 kez sponsor olması Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu'nun asıl görüşünü ortaya koyan en yeterli kanıt...

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na yönelik asılsız iddialarda bulunarak Rize, bölge ve ülke kamuoyunu işgal edenler bir bir özür dilediler.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun “Bayan Sporculara Yardım Etmem, Günahtır” şeklinde söylemi olduğunu ve ayrıca Ardeşen GSK’ya Yardım Ettiği İçin Pişman Olduğunu, Bir Daha da Yardımda Bulunmayacağını söylediğini Kaçkar TV’deki canlı yayında iddia eden Kaçkar TV Spor Müdürü ve Rize Yeşilçay Spor Bayan Futbol Kulübü 2. Başkanı Alaattin Onay özür diledi.

Rize Yeşilçay Spor Bayan Futbol Kulübü Başkanı İdris Ocak’ın Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaretinde bu açıklamaları yaptığını iddia eden; ancak İdris Ocak’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada özür dilemesinin ardından yeni bir açıklama yapmak zorunda kalan Alaattin Onay özür diledi.

Editör: TE Bilisim