Açılış törenine CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, ilçe başkanı ve partililer katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize'nin 6 beldesi olduğunu hatıralatarak, "Bu beldelerden ilk olarak Muradiye örgütünün açılışını yaptık. En kısa zamanda diğer beldelerimizinde açılışlarını yapacağız. Pandemi süreci parti çalışmalarımızı etkilemişti. Sürecin geçmesiyle çalışmalarımıza daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Çay sezonunun birinci sürgün kısmını sorunlarla geçirdik. İkinci sürgünde de sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. Çay kanununun çıkması için çalışacağız. CHP'nin bir hazırlamış olduğu çay kanunu yok. Biz ilimizde bulunan STK'lar, siyasi partiler, çay üreticileri ve sendika temsilcileri bir araya gelerek bir çay kanunu hazırlayalım diyoruz" dedi.

CHP'nin Muradiye'yi sahipsiz bırakmayacağını belirten Merkez İlçe Başkanı Topaloğlu ise, "Bizler için her zaman önem taşıyan Muradiye'mizde yeniden belde başkanlığımızı açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Muradiye'de görmüş olduğumuz ilgi ve bu ilginin büyümesi bizi bugün buraya getirdi. Belde başkanlığımızın açılmasıyla CHP Muradiye'de daha fazla söz sahibi olacak ve Muradiye'nin sorunlarını gündeme getirecek" şeklinde konuştu.

CHP Muradiye Belde Başkanı Adnan Yazıcı da açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, Muradiye'de partisinin başarılı olması adına çok çalışacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim