"ERDOĞAN`I BAŞKAN YAPACAĞIZ"
Burada ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, “Bu gün seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için bu yürüyüşü düzenledik. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde HDP Genel Başkanı Demirtaş, Erdoğan’ı başkan yapmayacağız dedi. Ama biz vereceğimiz destekle hemşerimizi Türkiye Cumhuriyeti ilk başkanı yapacağız. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

"RİZELİLER TÜM DIŞ GÜÇLERE TOKAT VURACAK"
Ak Parti Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak “Rize’nin bir kez daha milletin adamını sevdiğini gösterdiniz. Size onun selamını getirdim. Bir kez daha uzun adamın arkasında durdunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. 7 Haziran’da diğer partileri sandığa gömeceğiz. Rizeliler 7 Haziran’da tüm dış güçlere tokat vuracak. Burası Rize, Rizeli arkanda yürü Recep Tayyip Erdoğan. Seçim akşamı da buradan  Cumhurbaşkanına mesaj vereceğiz” diye konuştu. 

"BUGÜN RİZE YENİ BİR DESTANIN MESAJINI VERDİ"
Ak Parti Milletvekili adayı Hikmet Ayar, “Bugün Rize yeni bir destan yazacağının mesajını vermiştir. Pazar günü Rize’den yine zafer sesleri yükselecektir” ifadelerini kullandı.

"DÜNYA LİDERİNİN BAŞINI ÖNE EĞDİRTMEYECEĞİZ"
Ak Parti Milletvekili Hasan Karal, “Sizler çok büyüksünüz. Sizler muhtar bile olmaz denen Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya lideri yaptınız. Pazar günü İsraili kahretmeye hazırmısınız. Sisi’yi kahretmeye hazır mısınız. Bunların tek hedefi var dünya liderimizin başını önüne eğdirtmektir. Bizler onun başını yere eğdirtmeyeceğiz.  Pazar günü sadece bizim değil dünya mazlumlarının bayramını kutlamak için tekrar buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilisim