Fındıklı'da bir takım programlara katılan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve il Başkanı Muhammed Avcı, mevlid kandili olması dolayısıyla huzur evine giderek huzur evi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi, hizmetlerden memnun olup olmadıkları soruldu.

Ziyaretler sırasında Bayraktar ve Avcı'ya il yönetim kurulu üyeleri, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ve Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman eşlik etti.

bayraktar-ve-avcidan-anlamli-kandil-ziyareti-1.jpg

Huzur evi sakinleri bu mübarek günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için gelen misafirlere teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, " Böyle özel ve anlamlı günlerde büyüklerin ve özellikle yaşlıların ziyaret edilerek gönüllerinin alınması çok önemlidir. Bizde bu amaçla Fındıklı huzur evindeki yaşlılarımızın kandilini kutlayıp onlarla sohbet etmekten büyük bir memnuniyet duyduk." dedi.

bayraktar-ve-avcidan-anlamli-kandil-ziyareti-2.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise, "Bu mübarek günü huzur evi sakini yaşlılarımızla birlikte geçirerek, yalnız olmadıklarını ve değerli olduklarını hissettirmek istedik. Bu anlamda da hem mevlid kandillerini kutladık hem de hayır dualarını aldık."  ifadelerini kullandı.

bayraktar-ve-avcidan-anlamli-kandil-ziyareti-3.jpg

Editör: TE Bilisim