Bahçeşehir Koleji öğretmenlerin yan hakları konusunda eğitim sektöründe bir ilke imza atarak öğretmenlerinin tümüne tamamlayıcı sağlık sigortası olanağı sunan ilk eğitim kurumu oldu. Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe 50. Yıl Kampüsü'nde gerçekleştirilen törenle, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ve MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Muñoz protokol imzaladı. MAPFRE Sigorta ile imzalanan protokol kapsamında Bahçeşehir Koleji öğretmenleri kapsamı oldukça geniş tutulan ve doğum paketini de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası güvencesi altına alındı.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel: “Eğitimden kesilmiş her bir kuruşun gelecekteki maliyeti daha büyük olur' sözünün devamı olarak bu önemli adımı atıyoruz"
İmza töreninde konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Kolejinin sürdürülebilir başarısını öğretmenlerine borçlu olduğunu söyledi. Yücel, “Öğretmenlerimiz mutlu ve huzurlu olmazsa öğrencimizi de mutlu edemeyiz. Öğretmenlerimizin huzuru, mutluluğu çok önemli. Eğitimden kesilmiş her bir kuruşun gelecekteki maliyeti daha büyük olur.” dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim