Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, son günlerde AKP'li kadınların Trabzon’un bazı bölgelerinde yakalarına taktıkları SP rozetleriyle AKP’ye oy istediklerini iddia etti.

Geçtiğimiz hafta AKP’ye mensup 3 kadının SP rozeti takarak Çukurçayır ve çevresinde ‘Biz Saadet Partisi’nden geliyoruz. Bu seçimde Ak Parti’yi destekliyoruz. Oylarınızı AK Parti’ye verin’ dediğini öne süren Düzenli, siyasette ahlak kalmadığını vurguladı. Yapılanın emek hırsızlığı olduğunu ifade eden Düzenli, ‘Bize gönül vermiş, Milli Görüş için canını dişini tırnağına takarak çalışan arkadaşlarımızın kardeşlerimizin haklarını yiyorlar. Bu yetimin hakkını yemek gibidir. Biz kimseyi desteklemeyiz. Türkiye’de 2 parti vardır. Milli Görüş ve diğerleri. Bizim kendimizden başka hiçbir partiyi desteklememiz söz konusu olamaz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin tek dik duran partisinin SP olduğunu ifade eden Düzenli, “AK belediyecilikten bahsediyorlar. Ne AK belediyeciliği... Türkiye’de 1722 belediye soruşturma geçirdi. Bunların 676’sı AK Parti’ye ait belediyeler. Tayyip Bey en büyük darbeyi Trabzon ve Rize’den yiyecek. Saadet geliyor. Trabzon’u ve Rize’yi kurtaracak olan da Saadet Partisi'dir.” dedi.
Editör: TE Bilisim