Çaykur Genel Müdür Vekili, Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM’in makam odasında gerçekleşen alt yapıda işbirliği protokolü törenine, Ç. Rizespor As Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Serkan KARAVİN, Ç.Rizespor Altyapı Sorumlusu Sadullah KÖSE, Ç. Rizespor Kulübü ve Çaykurspor Kulübü Başkan Yardımcısı Süleyman PINARBAŞ, Çaykurspor Kulübü As Başkanları Dr. Turgay TURNA, Mahir BİBEROĞLU, Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali KAVALCI ve Çaykur Rizespor Amatör Futbol Kulübü Altyapı Antrenörleri katıldılar. 

Çaykur Rizespor Futbol Kulübü ve Çaykurspor Futbol Kulübü Alt Yapı Protokolü imza töreninde konuşan, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor  Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “1996 yılında kurulan Çaykurspor Kulübümüz 20 yılı aşkındır alt yapıdan başlayarak, Türk sporuna, bölgemize ve Rize’mize 6 branşta yıllarca yüzlerce profesyonel sporcu yetiştirmiştir. Bugün ’de profesyonel olarak, güreş, rafting, judo, kano ve amatör futbolda yüzlerce lisanslı sporcu yetiştirmeye devam etmekteyiz.  Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız, yurt içi ve yurt dışı uluslararası müsabakalarda ülkemize ve Rize’mize göğsümüzü kabartan önemli başarılar elde etmiş ve ettirmeye devam etmektedirler. Yıllardır alt yapımızdan esas amacımız olan Ç.Rziesporumuza genç sporcularımızı çay fidanı yetiştirir gibi onlarca sporcu yetiştirdik.

Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı

Ç.Rizespor’umuza  kazandırdık. Bundan sonra, ülkemizin ve Rize’mizin gururu olan, Çaykur Rizespor’umuzla alt yapıda iş birliğine giderek var olan potansiyelimizi daha da güçlendirmek üzere, alt yapı protokolü imzalamış olduk. Çaykur Rizespor Kulübümüz,  Çaykur Spor kulübümüz ve Rize Belediyemiz Spor Kulübünün de dahil olduğu bu altyapı dayanışma iş birliği çalışmasının kulüplerimize, sporcularımıza ve şehrimize hayırlı olsun .”dedi.

Alt yapı protokol imza töreninde konuşan, Çaykur Rizespor As Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Serkan KARAVİN, “Çaykur ve Çaykurspor Kulübü bizim ailemizdir, evimizdir. Ç. Rizespor Kulübümüzde Başkan yardımcısı olan, Çaykur Gene Müdür Vekili ve Çaykurspor Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim ve yine uzun zamandır kulübümüz yönetiminde Başkan yardımcısı olarak görev yapan, Çaykurspor As Başkanı Süleyman Pınarbaş yöneticilerimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, bundan böyle, Rize Belediyemiz spor kulübü dahil olmak üzere alt yapıda, var olan güçlerimizi entegre  etme kararı almış olduk. Çünkü artık bütün kulüpleri kendi şehirlerinde var olan öz varlıklarına dönüyorlar.  Artık daha ciddi dayanışma  içinde güçlerimiz birleştirmek geleceğin sporcularını alt yapılarımızdan yetiştirmiş olacağız. Yapmış olduğumuz 12 maddelik protokolle, ilimizin güçlü kurumları olan spor kulüplerimizle alt yapıda güçlerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çaykur Rizespor Alt yapısı için mevcut tesislerimizin bulunduğu alanda çok amaçlı altyapı tesislerimiz 2020 yılı başında hizmete girecektir. Bu iş birliğimiz ve dayanışmamız sonucunda alt yapıdan geleceğim önemli sporcularımı çıkarmış olacağız. Bunun için okullarımız geziyoruz, yetenekli gençlerimizi tespit ediyoruz. Rizespor’umuzun şehrimize kazandırmış olduğu sosyal ve ekonomik değerlerin çok güçlü olması için, ayrı, gayrı olmamak için, birlikte hareket etmenin getireceği başarıda kazanacak olan şehrimiz ve genç sporcularımız olacaktır. O nedenle diyoruz ki, birlikten kuvvet, kuvvetten zafer doğar.” şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor Yetkilileri, Protokol imza töreninin ardından, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya Alim ve Yardımcılarına ÇAYKUR yazılı Ç. Rizespor Forması hediye ettiler. 

HABER: Bayram Ali KAVALCI

Editör: TE Bilisim