Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Ardeşen GSK'da Başkan Sultan Rauf Oğuz, elde edilen başarılı sonuçlardan, son günlerde kamuoyunu meşgul eden kulübün mali durumu hakkında birinci ağızdan samimi açıklamalarda bulundu.

Ligde üst üste elde ettikleri galibiyetler neticesinde liderle puan farkını 1'e indirdiklerini anımsatan Oğuz, "Bu Cumartesi 16:30'da Lider Kastamonu Belediyespor'u kendi sahamızda ağırlayacağız. Amacımız saha ve seyirci avantajını kullanarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak, liderliğe yükselmektir. Bu süreçte taraftarımıza önemli görevler düşüyor. Geçmişte olduğu gibi, bugün de taraftarımızın o ateşli desteğini arkamızda hissedersek, galibiyete ulaşacağımıza inanıyorum. Cefasını ve vefasını her zaman kanıtlamış olan taraftarımızı yeni tarihler yazmak için maçımıza davet ediyorum." dedi.

KADROMUZ ÇOK MÜTEVAZİ

"Biz aynı zaman da içerisinde bulunduğumuz mali durumdan da kaynaklı öze dönüş projemiz kapsamında son derece mütevazi bir kadro kurduk. Başta teknik direktörümüz Şevki Demiroğlu olmak üzere, içerisinde çok sayıda Rize ve Ardeşen'li sporcunun yer aldığı, aidiyet duygusu yüksek sporcularımızla beklenenin üstünde bir başarı yakaladık. Sporcu kardeşlerimiz bu sürece kadar elinden geleni yaptı. Bundan sonra ise taraftarımızın tribünleri doldurarak destek vermesini bekliyoruz." dedi.

http://hentbolhaber.net/wp-content/uploads/2015/03/HABER-PNG-1-710x420.png

KASTAMONU ZOR RAKİP

Kastamonu Belediyespor'un çok zor bir rakip olduğunu ifade eden Oğuz, "Lig liderini ağırlayacağız. Ne kadar zor bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Mali anlamda imkanlarının bizden çok daha iyi olduğunu biliyor ve motivasyonumuzu korumak adına seyircilerimizin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz."

http://firtinagazetesi.net/wp-content/uploads/2015/09/Taraftar-2-650x431.jpg

HER ZAMAN HEDEFİ OLAN BİR KULÜP OLDUK

"11 Yıldır Hentbol Ligleri başta olmak üzere, bir çok spor branşında aktif bir şekilde mücadele eden ve hedefleri bulunan bir kulüp olduklarını ifade eden Oğuz, "2008 yılında taşrayı temsilen, örnek bir kulüp olma hedefi ile yola çıktık. Bu süreçte önemli başarılara ulaşarak örnek olmayı başardık. Bunu yaparken de halkımızı her daim yanımızda hissettik."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlgisini Çektik;

"Bu başarılar neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilgisini çektik. Her fırsatta bizlere zaman ayırarak bizleri ağırladılar. Kendilerinin ve Hanımefendinin himayelerinde önemli projelere imza attık. Kendilerine başarı sözümüz vardı, Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı kazandık. Ayrıca Avrupa'da yarı finale yükselerek sözümüzü yerine getirmeye çalıştık. İnşallah Lig Şampiyonluğu ve gelecekte Avrupa Şampiyonlukları ile başarımıza başarı katmaya devam edeceğiz."

http://hentbolhaber.net/wp-content/uploads/2015/05/ardesen_tayyip_erdogan-710x420.jpg

MALİ DURUM

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sezon mali anlamda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Oğuz, "Kuruluşumuzdan bu yana her daim desteğini aldığımız ÇAYKUR ile 2018 Nisan ayında biten reklam anlaşmamızın ardından ÇAYKUR'un yeni ekonomik politikaları nedeni ile anlaşma yapamadık. Yıllardır ana sponsorluğumuzu yapan Çaykur'un yokluğu elbette mali durumumuzu olumsuz yönde etkiledi. Yerel ve genel işadamlarımızın da önemli katkıları olmasına rağmen mali tabloda eksiklikler yaşadık. Dış güçlerin ekonomiye müdahalesi ile dövizde yaşanan dalgalanmalarında olumsuz etkilerini yaşadık."

Fedakar Sporcularımıza Çok Teşekkür Ediyorum.

"Zaman zaman sporcularımızın maaşlarında aksamalar yaşansa da, her biri cefakar ve fedakar olan sporcularımız bu durumda canlarını dişlerine takarak mücadele ederek bizleri yarı yolda bırakmadılar. Tüm kamuoyu önünde büyük fedakarlıklarla mücadele eden sporcularımı tebrik ediyorum."

ÇAYKUR BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ

Çaykur'un bölge ve ülke için önemli bir kurum olduğunun altını çizen Oğuz, Çaykur Genel Müdürlüğünün yeni ekonomik politikaları nedeni ile yeni bir anlaşma yapamadık. Ancak, biz herhangi bir anlaşmamız olmamasına rağmen formamızda ÇAYKUR reklamına yer vermeye devam ettik. Zira geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizleri Çaykur'a ve dönemin Genel Müdürü Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu'na emanet etmişti. Cumhurbaşkanımız Çaykur'un her zaman başarıya desteği tartışmasızdır. Bu anlam da Çaykur'un başarılı sosyal projeleri her zaman desteklemesini ve bu desteklerin devamını istediğini biliyoruz. Hasseten kulübümüz ve camiamız adına Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve sayın Sütlüoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de biz her ne olursa olsun ÇAYKUR'umuza sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

MALİ KONULAR HAKKINDA ÇÖZÜM ARIYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Kasap İle Görüştük;

İçerisinde bulundukları mali durumun iyileştirilmesi adına gerekli adımları attıklarını ifade eden Oğuz, "Gençlik ve Spor Bakanımızı Şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Çevre Eski Bakanımız İmdat Sütlüoğlu ve Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan Gültekin ile birlikte ziyaret ederek durumumuz hakkında bilgilendirmede bulunduk. Kendileri de gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ederek bizleri mutlu ettiler."

Bakanımız Her Zaman Yanımızda Oldu;

Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasap ile kulübümüz arasında geçmişten günümüze süren bir hukuk da bulunmaktadır. Zira, Sayın bakanımız geçmişte Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde de Ardeşen GSK'mız ile sponsorluk anlaşması imzalamış, kulübümüzün başarısında dinamo görevi üstlenmiştir. özeldeki hassasiyeti için ayrıca çok teşekkür ediyoruz."

Tebrik Etti, Rizelileri Kutladı;

Ziyaretimizde sayın bakanımız elde edilen başarılardan ötürü Kulübümüz ve Rize'lileri de tebrik ederek bizleri onure etmiştir.

HAKAN GÜLTEKİN'E TEŞEKKÜR

"Kulübümüzün maddi ve manevi anlamda her zaman yanımızda olan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Her anlamda Ardeşen'in gelişimi ve değişiminin yanı sıra sosyal ve sportif anlamda ciddi kazanımları olmuştur.Kendisine destekleri ve emekleri  tüm kamuoyu önünde teşekkür ediyorum." dedi.

YARINLAR DAHA İYİ OLACAK

"11 yıllık tarihini büyük başarılar sığdırarak, her zaman sıradışı bir duruşu bulunan, Rize'nin ve Ardeşen'in en önemli değeri ve markalarından biri olan kulübümüzün yaşaması, yarınların daha iyi olması için büyük bir mücadele veriyor ve emek harcıyoruz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Oğuz, Kulüp olarak Cumhurbaşkanlığından resmi randevu talebinde bulunduklarını ifade ederek, "İnşallah önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek sorunlarımızı yakından paylaşma imkanı bulacağız. Kendilerinden haber bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim