Taraftarın çok istediği Pepe ile ilgili konuşan Beşiktaş’ın patronu, “Pepe teması olduğu doğrudur. Evet istiyoruz. Başkaları da var listemizde. Pepe de, diğerleri de bize bağlı. Ancak biz kontrollü bütçe uyguluyoruz. Bunun dışına çıkmayı düşünmüyoruz. Her transfer bizim istediğimiz şartlarda olursa gerçekleşecek” açıklamasını yaptı.

‘Sosa konusu kapalı’

“Beşiktaş’tan gidip de geri dönmek istemeyen bir kişi bile yok” diyen Orman, “Daha son sözümüzü söylemedik. Transferde dengeleri koruyup az ama üst düzeyde takviye yapacağız. Sosa konusunda ise oyuncunun gidişi Beşiktaş duruşu ile hiç bağdaşmadı. Futbolculuğu kadar, bizler için karakter de önemli. Sosa konusu kapalı bizim açımızdan” yorumunu yaptı.

‘Hepsi kalsın isterim’ 
 
Başkan Fikret Orman, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını söylerken, “İyi kalpli oyunculardan oluşan, pırıl pırıl bir kadromuz var. Hepsinin kalmasından yanayım. Ancak bu konular teknik ekibin işi. Kararı onlar verecek. İlke olarak oyuncuyu alırken de gönderirken de aynı saygı ve sevgi çerçevesinde yapıyoruz” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim