Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında Medipol Başakşehir, Edin Visca ve Mustafa Pektemek'in attığı gollerle Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yendi ve lider Beşiktaş'ı takibini sürdürdü.

M.BAŞAKŞEHİR 2 - 1 A.ALANYASPOR

GOLLER: DK 38' Visca - DK 51' Mustafa Pektemek (Medipol Başakşehir) DK 57' Fernandes (Aytemiz Alanyaspor)

İLK 11'LER!

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 
Volkan, Alparslan, Yalçın, Caiçara, Emre, Epureanu, Visca, Mossoro, Attamah, Cengiz, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Gassama, Omeruo, Tzevellas, Nsakala, Fernandes, Sackey, Emre, Efecan, Candeias, Vagner Love
TEKNİK DİREKTÖR: Saffet Susic

STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadı
HAKEM: Halis Özkahya
SAAT: 13.30
YAYIN: beIN SPORTS 1

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

9. dakikada Aytemiz Alanyaspor etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta Junior Fernandes, Caicara'yı geçip pasını Vagner Love'a verdi. Vagner Love da ceza sahası içinde Yalçın Ayhan'ı geçti, şutunu atacağı sırada kaleci Volkan Babacan yatarak topu son anda kontrol etti.

34. dakikada gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında Emre Akbaba, sağ kanatta topla buluştu. Emre, ceza sahasına hareketlenen Vagner Love'a pasını attı. Brezilyalı oyuncu, Epureanu'dan sıyrıldıktan sonra sağ çaprazda dar açıdan şutunu attı, kaleci Volkan Babacan'dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

38. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Caicara, Nsakala'yı geçti ve ceza sahasına girdi. Caicara'nın son çizgiden içeriye çevirdiği top, savunmaya çarptı ve tekrar Brezilyalı oyuncuya geldi. Caicara bu kez altıpasa yakın bir noktada bekleyen Visca'ya yerden pasını attı. Visca'nın gelişine sert şutunda top üst direğe çarptı ve ardından ağlarla buluştu: 1-0

43. dakikada ev sahibi takım ikinci golüne çok yaklaştı. Mossoro sol kanattan ceza sahasına girdi, ortasında Mustafa Pektemek altıpas içinde müsait pozisyonda topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim