Genel seçimler öncesindeki uyumun görüşüldüğü toplantıda birlikte ve istişare içerisinde çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

tumsiad.jpg

Tümsiad Rize Şubesi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Rize Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendirli Belediye Başkanı Alaaddin Serdar, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Tümsiad Başkanı Abdülbaki Fil ve Tümsiad yönetim kurulu üyeleri katıldı.

hayatiyazici.20150422132720.jpg

Toplantıda yapmış olduğu konuşmada çalışmalarına ve hedeflerine bütün zorluklara rağmen yılmadan devam ettiklerini belirten Yazıcı, “Etrafımızdaki ateş çemberine rağmen dik durarak yolumuza devam ediyoruz. Bizim birlikteliğimiz birileri tarafından kıskanılıyor olabilir. Dışarıdan gelen bu tip olumsuz seslere kulak tıkayıp her zaman ki gibi çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Rize ölçeğinde de şunu unutmamalıyız ki, biz hep birlikte Rizeliyiz. Kendi penceresinden bakan, sadece bakabildiği alanı görür. Biz, bakış açımızı bütüne çevirerek çalışıyoruz. Eskiden çayla ilgili sorunlar aktarılırdı. Bizim iktidarımızla birlikte çayla ilgili sorunların azaldığını görüyoruz. Yakalamış olduğumuz bu gelişim süreci ivme kaybetmeden yukarıya doğru devam edecektir” dedi.

bakifil01.jpg

Tümsiad Başkanı Abdülbaki Fil ise konuşmasında birlikte Rize ölçeğinde yapılacak olan çalışmalar hakkında istek ve taleplerini bildirdi. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler içerisinde olunmasının yararlarına vurgu yaptı.

Editör: TE Bilisim