İlk konuşmayı AK Parti Rize İl başkanı Muhammet Avcı yaptı, Avcı; İmam Hatip Camiasının içerisinde bulunana o alanda çok değerli hizmetleri olan ve Ardeşen belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten  çok değerli bir dostumuzun, arkadaşımız millet vekili aday adaylığı için münacatını almış bulunmaktayız, vermiş olduğu bu kararın kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, aday adaylık süreci boyunca yapacağı çalışmalarda kendisine hayırlı olmasını diliyorum. diye konuştu.

Avcının ardından söz alan AK Parti Rize Millet vekili aday adayı Mecit Moral;

” Saygıdeğer Hemşerilerim, değerli basın mensupları “

Biz inanıyoruz ki siyaset millete hizmet ve Allahın rızasını kazanmak için yapılır, bin yıllık müntahabatını bünyesinde barındıran, köklü bir geleneğin partisi olan kısa, orta ve uzun vadede hedefleri olan AK Partide Millet vekili olmak için, hizmet etmek için son 10 yılını Ardeşen belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığım, 18 yıllık Devler memurluğu görevimden 10 şubat 2015 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Bugün 18 Şubat 2015 tarihi itibariyle de AK Parti Rize millet vekili aday adayı olarak resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Rahmetli hemşerimiz Tefik İlerinin Erzurum için söylediği sözü bizde Rize’miz için söylüyoruz, ” ve nihayet her yurt köşesi gibi  Kalbimizle bağlı olduğumuz Rize’mize artık canımızla bağlı olduğumuzu belirtir ” bu göreve talip olduğumuzu tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan  hemşerilerimiz den , dostlarımızdan bugünden sonrada dualarını ve desteklerini bekliyoruz.diye konuştu.

Editör: TE Bilisim