Yerli Amerikalılar soğanları soğuk algınlığı ve grip tedavisinde yüzyıllardır kullandı. Hatta Dünya Sağlık Örgütü, soğanın, öksürük, tıkanıklık, bronşit ve solunum yolu enfeksiyonlarını giderme kabiliyetini fark etmiştir. İşte kuru soğan kullanarak şifa bulabileceğiniz 3 farklı yöntem...

1-Grip ve ateşten, romatizmal ağrılardan kurtulun. Kanınızı temizleyin!
Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı
Soğan öncelikle ayaklardaki mikropları öldürür, ikincisi ise negatif iyonları çeker, soğandaki fosforik asit cilt yoluyla emilir ve sabaha kadar kanınızın temizlenmesine ve arındırılmasına yardımcı olur. Ayak sinir uçlarında 7 bin tane sinir ucu bulunuyor. Soğan dilimleri romatizmal ağrıların olduğu yere ya da ayağın içine yerleştirilip bir streç veya çorapla sarıldığında ağrılara iyi geliyor. Grip ve ateşe karşı oldukça etkili olacaktır.
3-Öksürüğü kesmek, göğsü yumuşatmak için
Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı
Bir miktar Hindistan cevizi yağı ile dilimlenmiş soğanı tülbent, bez içerisine koyduktan sonra göğsünüze bırakarak uyuyun. Bu işlem göğsü yumuşatacak, öksürüğünüzü kesecektir.
4-Kulak ağrısından kurtulun!
Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı
Soğan kesildikten sonra bir parçası ağrıyan kulağın içine konulur. Çok derine konulmayacak şekilde bir süre bekletilir. Soğanın kulak ağrısını geçirme özelliği vardır.
Editör: TE Bilisim