Rize'den 46 yıl sonra CHP'den milletvekili seçilen Tahsin Ocaklı mazbatasını aldı. Ocaklı, "Pazar günü bu mazbatayı esas onurlandırmayı o zaman yapacağız. Herkesi kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığında iktidar için sandığa davet ediyorum" dedi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde korkutan rakam: Bin 481 yapının riskli olduğu tespit edildi Doğu Karadeniz Bölgesi'nde korkutan rakam: Bin 481 yapının riskli olduğu tespit edildi

28'inci dönem milletvekilliği genel seçimlerinde 46 yıl sonra CHP'den Rize milletvekili seçilen Tahsin Ocaklı, Millet İttifakı partilerin il başkanları ve yöneticileri ile Rize merkez ilçe seçim kurulu sorumlularından milletvekilliği mazbatasını aldı. Rize Adliyesi Merkez İlçe Seçim Kurulu salonunda yetkililerce hazırlanan mazbata CHP Rize milletvekili seçilen Tahsin Ocaklı'ya imza karşılığı teslim etti.