Bu kapsamda ürettiğimiz ürünleri hızlı ve pratik bir kullanım sağlayarak bireysel veya sanayisel atık yönetim süreçlerinde kolaylık sağlıyor. Firmamız ayrıca atık türlerinin tehlike derecelerine yönelik çözümler de sunarak çevre korunmasına katkı sağlıyor. Örneğin etkin bir tıbbi atık yönetimi için daha dayanıklı ve dış faktörlerden daha az etkilenen atık torbası ürünlerinin imalatını gerçekleştiriyoruz.


 Firmamız bu kapsamda aşağıdaki kriterler doğrultusunda atık torba imalatı gerçekleştiriyor.


– Ofislerde ve evlerin tuvalet ve banyo gibi alanlarında meydana gelen atıkların muhafazası için mini boy daha sık tercih ediliyor.
– Ürettiğimiz orta boy atık poşetleri ise mutfaklarda meydana gelen atıklar için tercih ediliyor.
– Battal boy ölçüsünde imal edilen atık torbaları bireysel yaşam alanları ile birlikte iş alanlarında da tercih edilen atık torbası konumunda yer alıyor. Özellikle çocuklu ve kalabalık aileler ile 10 ve üzerine çalışana sahip işyerlerinde oluşan atıkların uzaklaştırılmasında battal boylarda üretilen atık torbaları oldukça ideal.


Sunduğumuz süreçlerinde dikkate aldığımız diğer bir konu ise oluşan atıkların miktarına bağlı olarak farklı boy ve ebatlarda geliştirilen ürünler. Geliştirdiğimiz farklı ölçülerdeki geri dönüşüm ambalajları sayesinde evsel atıklardan sanayi ve endüstri atıklarına kadar her atık türüne hitap eden çözümler sunuyoruz.


Her ihtiyaca uygun çözümler sunan Tesla Plastik çöp poşeti firmamız yaşam ve iş alanlarınız hijyenik ve kötü kokulardan uzak bir hale getiriliyor. Her alanda kullanıma uygun ürünler anlayışı ile tedarikçilerimize maksimum kalite minimum fiyat politikası ile maliyet açısından en üst düzey imkanlar sağlamaktadır.
 

Editör: TE Bilisim