Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Ekmekçi Mahallesi Kanlıdere Köprüsü yanında meydana geldi. Uğur Balcıoğlu bir hafta önce satın aldığı 01 VCY 91 plakalı otomobili seyir halindeyken hararet yaptı. Balcıoğlu, hararet yapan otomobilini park etti ve evine gitti. Bir süre sonra otomobilin yanına gelen Uğur Balcıoğlu, aracında yangın çıktığı düşüncesiyle itfaiyenin müdahale ettiğini öğrendi.
Bir hafta önce satın aldığı otomobilini yanlış müdahale sonrası hasar gördüğünü öne süren Balcıoğlu, hararet yapan otomobiline hasar verdiğini iddia ettiği itfaiye erleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

"Asgari ücretle çalışarak 2 yıl para biriktirdim"

Kahramanmaraş'ta asgari ücretle çalışarak ve 2 yıl para biriktirerek satın aldığı otomobilin zararını karşılayacak durumunun olmadığını belirten Balcıoğlu, ''Ben bu arabayı alalı bir hafta oldu. 25 bin lira para saydım. Ben iki yıldır bu arabayı almak için para biriktiriyordum. Aracın şu anda ne halde olduğunu görüyorsunuz. Bugün belediyeye gittim ve mağduriyetimin giderilmesini istedim. Bana, benimle kimsenin ilgilenemeyeceğini, aracı benim yaptırmam gerektiğini söylediler'' dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim