22 Mayıs'ta İngiltere'nin Manchester kentinde verdiği konserin sonunda bombalı saldırı düzenlenen Ariana Grande'nin Alajuela kentinde gelecek pazar günü vereceği konserde saldırı yapılacağı tehdidi üzerine 1 kişi gözaltına alındı.

KONSERE SALDIRI TEHDİDİNDE BULUNULDU

Denizciler hazırlıklarını tamamladı, bu gece 'Vira Bismillah' diyecekler Denizciler hazırlıklarını tamamladı, bu gece 'Vira Bismillah' diyecekler

Kosta Rika Savcılığından yapılan açıklamada, 22 Mayıs'ta İngiltere'nin Manchester kentinde verdiği konserin sonunda bombalı saldırı düzenlenen Grande'nin, Alajuela kentinde gelecek pazar günü vereceği konserde saldırı tehdidinde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, Kolombiya vatandaşı olan ve soyadının Caicedo Lopez olduğu bildirilen 22 yaşındaki şüphelinin tehditlerini internet üzerinden Arapça yaptığı ve gözaltına alındığı kaydedildi.

ŞARKICININ İNGİLTERE'DEKİ KONSERİNDE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Manchester Arena Konser Salonu'nda 22 Mayıs gecesi, Grande'nin konserinin sonunda bir bombalı saldırı düzenlenmişti. Kimliği "Salman Abedi" olarak açıklanan saldırganın konser salonunun çıkışında üzerindeki el yapımı parça tesirli bombayı patlatması sonucu 7'si çocuk, 22 kişi hayatını kaybetmiş, 59 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim