Aydın'ın Söke İlçesi'nde, bir süre önce babasını kaybeden ve annesiyle yaşayan ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Baran Kayamen, iddiaya göre, bu acıya dayanamayarak evde kimsenin olmadığı sırada kendini odanın tavanındaki demire iple asarak yaşamına son verdi. Odadaki incelemede, "İntihar ediyorum" yazılı not bulundu.
 
ANNESİYLE YAŞIYORDU
 
Olay, Söke İlçesi Yenikent Mahallesi İsmet İnönü Caddesi numara 85'teki evde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 4 yıl önce babası Gökhan Kayamen'i kalp krizi nedeniyle kaybeden Baran Kayamen, 41 yaşındaki annesi Nilüfer Kayamen ile yaşamaya başladı.
 
BABA HASRETİ BUNALIMA SOKTU
 
Nebahat Alpan İlk ve Ortaöğretim Okulu'nda eğitim gören ortaokul öğrencisi Baran Kayamen, baba hasretine dayanamayıp bunalıma girdi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan annesinin gece vardiyası nedeniyle işe gitmesi üzerine yalnız kalan Baran Kayamen, odanın tavanındaki demire bağladığı iple kendini astı.
 
"İNTİHAR EDİYORUM" NOTU BULUNDU
 
Yakınlarının, kontrol için cep telefonundan ulaşmaya çalıştığı Kayamen'in cevap vermemesi üzerine polise haber verildi. Eve giren polis, Kayamen'in cansız bedeniyle karşılaştı. Baran Kayamen'in "İntihar ediyorum" yazılı not bıraktığı öğrenildi.
 
AİLESİ VE ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU
 
Baran Kayamen'in ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Çevresinde sevilen bir kişi ve derslerinde de başarılı olduğu belirtilen Kayamen'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kayamen'in bugün ikindide düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi. Polis, küçük çocuğun intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilisim