Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan özellikle dizideki şiddet sahnelerinin aşırı derecede fazla olması sebebiyle ağır eleştirilere maruz kalan Sen Anlat Karadeniz buna rağmen reyting sıralamasında zirveyi zorluyor. Fakat ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki hatalar gözden kaçmadı. Bunlar neler mi? İşte ilk görüştü fark edilmeyen ancak fark edildiğinde ise inanılmaz gelen o çekim hataları. 

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDEKİ HATALAR

Bu sahnede kayınvalidesi ve Nefes'i görüyor ve peşlerinden gidiyor. Kayınvalidesi Asiye'nin peşinden gidiyor. Ama burada bir gariplik var. Çünkü kayınvalidesi Asiye'ye Öykü diye sesleniyor. Çünkü karakteri canlandıran oyuncunun adı Öykü Gürman. Yani kısaca kayınvalidesi Asiye'ye gerçek adıyla yani Öykü olarak sesleniyor. 

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları

Nefes yere düştüğü bu sahneyi hatırlıyor musunuz? Üzerindeki beyaz elbisesi ne hallere geldi. Ayağa kalktığında o beyaz elbisenin ne hale geldiğini gördük tabi. Eğer içinizde domestik biri varsa buna kafayı takmıştır. Ama dert etmesin kolayı var. Bir sonraki sahnede Nefes'in üzeri tertemiz oluyor.

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları1

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları3

Şimdi de kameraların bizlere el salladığı bazı sahnelere bakalım.

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları4

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları5

Dizide Tahir'in Nefes'i denizden çıkardığı o sahnede zor çekim şartlarından sonra oyuncular sırılsıklam olmuş bir şekilde denizden çıkıyorlar.

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları6

Bir sonraki sahnede ise Tahir'in kendine kendine hemen kuruduğu anlara böyle tanık oluyoruz.

sen-anlat-karadeniz-dizi-hataları7

Editör: TE Bilisim