Sevda Demirel'den şok eden Defne Samyeli yorumu: "Adamsız duramıyorsun" Sevda Demirel'den şok eden Defne Samyeli yorumu: "Adamsız duramıyorsun"
Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab derin operasyon kapsamında gözaltına alınmıştı. 21 Aralık’ta da tutuklanıp Metris Cezaevi’ne konmuştu. Ebru Gündeş dün 15.30’da lüks cipiyle cezaevine geldi. Otomobil habercilerin görüntü almaması için cezaevinin kapısına yanaştırıldı. Ebru Gündeş avukat ve korumalar eşliğinde içeri alındı. Reza Zarrab ile 1.5 saat görüşen Ebru Gündeş’in son derece moralsiz olduğu, sürekli ağladığı ve eşinin elini tuttuğu görüldü. 
 
'EBRU HANIM ÇOK BİTKİNDİ'
Posta'nın haberine göre, Metris Cezaevi’nde mahkum yakınını ziyaret eden bir vatandaş ise çıkışta habercilere şunları söyledi: “Ebru Gündeş çok bitkin ve moralsiz. Ağlamaktan gözleri şişmiş. Kendisine ‘geçmiş olsun’ dedim. Teşekkür etti.” Eşi Rezza Zarrab’dan güçlükle ayrılan Ebru Gündeş cezaevinden çıktıktan sonra ekip arkadaşlarına “Reza çok hasta. Panik atağı da iyice artmış” deyip ağladı.
 
'GÖĞSÜME YASLANMADAN UYUYAMAZ'
Ebru Gündeş (39) ile Rezza Zarrab’ın (29) aşkı 2009’da başlamıştı. Çift, Şubat 2010’da evlendi. Kızları Alara, Ekim 2011’de doğdu. Ebru Gündeş geçen yaz 1.5 aylık bebeğini düşürdüğünde “Zor günler geçirdim. Ama bir ders çıkardım. Hayatımda tek bir gözyaşım için dünyayı yıkan bir adam var. İyi ki beni seviyorsun Reza” demişti. Bu arada Reza Zarrab’ın kanserin yanısıra ağır panik atak hastası olduğu, çiftin 1 yıldır haftanın 4 gününü hastanede geçirdiği ortaya çıktı. Ebru Gündeş şimdi yakınlarına “O benim göğsüme yaslanmadan, elimi tutmadan uyuyamaz” deyip gözyaşı döküyor.
Editör: TE Bilisim