Çukur dizisinde partner olan Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Peki söylentiler gerçek mi?

Çukur dizisinin dört sezon süren ekran macerası geçen haziran ayında sona ermiş ve tüm ekip daha sonra Çukur belgeseli için bir araya gelmişti.

Dizi bittikten sonra Aras Bulut İynemli’nin uzun süredir beraber olduğu Bige Önal’la yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı. Bu durum dizideki partneri Damla Sönmez’le ünlü oyuncuyu yakıştıranlar için de fırsat oldu.

Sosyal medyada bir süredir ikilinin sevgili olduğu iddiası dolaşıyor. Ancak Damla Sönmez’in kendisini arayan ve “Aranızda aşk var mı?” diyen arkadaşlarına “Asla yok” dediği öğrenildi.

Aras Bulut İynemli'nin ajansı da şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Çocuklar Duymasın’da Meltem karakteri için teklif ilk Esra Ceyhan'a gitti Çocuklar Duymasın’da Meltem karakteri için teklif ilk Esra Ceyhan'a gitti

Damla Sönmez'in menajerinden açıklama

Damla Sönmez'in menajeri ise "Sanatçımız Damla Sönmez hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

Editör: TE Bilisim