Aynı zamanda 250 kişiye tuttuğu takımın forması ile katılan herkese 1 aylık BLU Spor hediye edilecek. Kampanyaya katılmak içinse; 8 Eylül ile 31 Aralık arasında aylık ödemeli satışlar ile 24 ay taahhütlü Spor, Süper ya da Mega paketlere HD ya da HD+ ile üye olunması gerekmektedir.

                Kampanya koşullarına göre 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Hediye içeriklerinde; çift kişilik İstanbul – Berlin – İstanbul uçak bileti, 4 yıldızlı otelde 1 gece 2 gün kahvaltı dâhil konaklama, alan ile otel arası transferleri, seyahat sigortaları ve şampiyonlar ligi final maçı biletleri hediye edilecektir. Ayrıca 2014 – 2015 sezonu Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile Bursaspor lisanslı formaları hediye edilecektir. Ve kampanyaya katılan herkese 1 ay BLU Spor paketi de hediye olarak sunulacaktır. Çekiliş D-Smart Spor, Süper ya da Mega pakete ya da HD ve HD+ kutu tip ile üyelik yapanlar arasında gerçekleşecektir. Bu üyelere 1 çekiliş hakkı sunulacaktır. Çekiliş İstanbul Leventte halka açık alanda yapılacaktır. Yer ve çekiliş hakkında detaylı bilgi için bknz.

                Kampanya süresi boyunca üst paketlere geçiş yapabilirsiniz. 24 ay taahhütten önce aboneliğinizi iptal ettirdiğiniz takdirde verilen avantajları, mülkiyeti ve muhafaza kaydı ile teslim edilen uyduyu iade etmeniz gerekecektir. Kampanyanın son tarihi 34 Aralık 2014’tür. Seyahatler İstanbul’da başlayıp yine İstanbul’da sona erecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamamaktadır ve seyahat ikramiyeleri talihli kişi ile birlikte 2 kişiliktir. 18 yaşından küçük olanlar bu çekilişe katılamamaktadır. Sizler de böyle güzel bir fırsatı elde etmek istiyorsanız hemen çekilişe katılabilirsiniz. Gerekli şartlar gereğince 18 yaşından büyükseniz bu şansı kaçırmadan hemen katılmanızı öneririz.

Editör: TE Bilisim