Pazar’dan Ankara’ya Rize Günleri etkinliğine katılmak için yola çıkan araç Turhal – Tokat karayolunda kaza geçirdi.

Kazada, araçta bulunan aralarında Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Görmüş ve kızı Nermin Görmüş ile Pazar Öğretmenevi Müdürü Hasan Tezcan ve Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanı Ramazan Yıldırım yaralandı.

kaza.20150321173000.jpg

Edinilen bilgiye göre Pazar’dan Ankara’ya Rize Günleri etkinliklerine katılmak için yola çıkan ekip, Ramazan yıldırım’ın kullandığı 53 DU 745 plakalı otomobille 02.30 sıralarında Tokat’a 20 kilometre kala sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kanala yuvarlandı.

Kazada araç kullanılamaz hale gelirken yaralanan Kamil ve Nermin Görmüş, Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine, Hasan Tezcan ile Ramazan Yıldırım ise Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Yaralılar yapılan müdahale sonrası hayati tehlikelerinin bulunmadığı tespit edilirken, Öğretmenevi Müdürü Hasan Tezcan, dirseğindeki sıkıntı nedeniyle Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edilerek ameliyat edildi. Tezcan’ın da durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Kaynak: pazar53)

Editör: TE Bilisim