Sarı-Lacivertli takım, Lyon ile sözleşmesi sona eren Cezayirli futbolcu Rashid Ghezzal'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Ancak bu transfer ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi Valbuena'nın geçtiğimiz sezon takım arkadaşı olan Ghezzal'a her fırsatta Fenerbahçe'yi anlattığı öğrenildi.

Valbuena'nın İstanbul'a gelişinde taraftarın coşkusundan çok etkilendiği öğrenilirken, "Bunca yıldır futbol oynuyorum ama böylesine coşkulu bir taraftar görmedim. Buraya gelirsen kral olursun. Senin yeteneklerine güveniyorum" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu bu sözler karşısında etkilendi ve menajerine, "F.Bahçe'yi bekleyelim" dedi.

Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü

FENERBAHÇE ORTA SAHASI DAHA DA GÜÇLENİR

Fenerbahçe Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde Ghezzal'ın menajeriyle masaya oturacağı bildirildi. Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da Ghezzal'ın transferine onay verdiği öğrenildi. Orta sahaya Mehmet Ekici, Dirar ve Valbuena'yı transfer eden Fenerbahçe olası Ghezzal transferiyle daha da güçlenecek. Özellikle kilit paslarıyla tanınan 25 yaşındaki yıldız futbolcu için Fenerbahçe bonservis ücreti ödemeyecek.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim