Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı, tatilini sürdürdüğü ülkesinde basına açıklamalarda bulundu. Josef de Souza, Süper Lig’in sertliğini ön plana çıkarttı.

Başarılı orta saha oyuncusu, “Türkiye’de oynanan lig maçları son derece mücadeleci bir şekilde geçiyor. Ligin en zayıf takımı olarak görünen rakip bile mücadeleyi bırakmıyor. Bazı maçlarda ise tam anlamıyla tekmeler havada uçuşuyor. Avrupa’daki birçok ligi de takip ediyorum. Bana göre Avrupa’nın en sert ligi, Türkiye’de oynanıyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de iki sezonu geride bıraktığını söyleyen Josef, “Maalesef bu süreçte istediğimiz sonuçları alamadık. Yeni sezona yeni bir teknik direktörle başlayacağız. Artık başarısızlık, bizim için bir seçenek değil” dedi. 28 yaşındaki oyuncu son olarak Brezilya’ya dönmesi halinde eski takımı Vasco’da oynamak istediğini söyleyerek, “Benim için çok şey yaptılar. Futbolda her zaman istediğinize ulaşamıyorsunuz ancak ben Vasco’ya dönmek isterim” ifadelerini kullandı.

Dönüş öncesi son kontrol

Josef, tatilde sadece dinlenmedi. Bireysel çalışmalarla yeni sezona hazırlanmayı da ihmal etmedi. Sambacı, bu konuda ülkesinin önde gelen performans uzmanlarından biri olan Alex Evangelista’dan yardım aldı. Josef, Evangelista’nın hazırladığı programı uyguladı. Brezilyalı oyuncu dün de Brezilya’nın en ünlü ortopedistlerinden Dr.Antonio Polaco’ya giderek kontrolden geçti. Polaco’yla bir fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Sambacı, “İstanbul’a dönmeden önce son kontrol” notunu düştü.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim