Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye büyük umutlar ile transfer edilen ancak şu ana kadarki performansıyla beklentileri karşılayamayan Tolgay Arslan, Galatasaray derbisinde ilk 11'de görev yapacak.

Formsuz görüntüsünden dolayı Galatasaray karşısında kızağa çekileceği iddia edilen Tolgay Arslan hakkında son kararını veren Ersun Yanal, Tolgay'ı Kadıköy'de 11'de sahaya sürmeye karar verdi. Dün yapılan antrenmandan önce Tolgay Arslan ile bir araya gelen ve Galatasaray karşısındaki isteklerini dile getiren ve görüntülü pozisyon analizi ile Tolgay Arslan'dan istediklerini aktaran Ersun Yanal, Tolgay'dan 90 dakika boyunca oyunun içerisinde olmasını ve takımı yönetmesini istedi.

Ersun Yanal ve yardımcılarının da katıldığı görüntülü analiz toplantısında Tolgay Arslan'ın son 5 maçtaki performansını değerlendiren teknik heyet, topsuz oyunda pozisyon alma, oyunu yana değil de öncelikli olarak ileriye sürükleme ve bir bir toplu savunmalar konusunda çalışmalar yaptı. Ersun Yanal'ın güvenini boşa çıkartmayacağını ifade eden Tolgay Arslan, "Galatasaray karşısında takımımızın galibiyeti için elimden gelenin fazlasını yapacağım ve herkes Kadıköy'de bambaşka bir Tolgay Arslan izleyecek" dedi. (Sporx)

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim