Pepe, Negredo, Lens ve son olarak da Medel'i kadrosuna katan Kartal, Jose Sosa'yı da geri getirerek transferi kapatmayı amaçlıyor.

Gary Medel transferi için Milano'ya giden Siyah-Beyazlı yöneticilerin, burada Arjantinli 10 numara için Milan kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Bu yaz 200 milyon euroluk transfer yapan ve Sosa'yı kadrosunda düşünmeyen İtalyan devine teklifini ileten Beşiktaş, bu transfer için 8 Eylül'e kadar görüşmelerini sürdürecek.

Talisca ve Oğuzhan'la forma rekabetine girecek kaliteli bir isim arayan Kartal, Sosa'nın gönderdiği, ''Geri dönmek istiyorum. İtalya'da mutsuzum. 3. şampiyonlukta ben de olmalıyım'' Mesajıyla harekete geçti.

Avrupa'da başarı vizyonuyla adım atan yönetim, ''Büyük takım geniş kadro gerektirir. Bir sezon da kulübede bolluk olsun'' şeklinde düşünüyor. Başkan Orman'ın da ''Sosa varken Oğuzhan daha iyi performans gösteriyordu'' görüşünde olduğu öğrenildi.

Milan'la yapılan ilk görüşmelerden henüz net bir sonuç çıkmadı. Edinilen bilgiye göre, transferde kilit nokta Sosa ve menajeri Bilardo'nun yaklaşımı olacak. Siyah-Beyazlılar, Haziran 2018'de sözleşmesi sona erecek tangocu için Milan'a düşük bir bonservis bedeli ya da kiralama teklifi sundu. İstanbuldaki günlerini kariyerinin en parlak günleri olarak hatırlayan Sosa'nın da Milan'a rest çekerek, alacakları karşılığında bonservisini istediğini aktardı.

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu)

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim