Şenol Güneş'İn açıklamaları şöyle;

Yarın çok önemli bir maç oynayacağız. İki iyi takımın maçı olacak. Oyunun her iki yönünü de iyi oynayarak kazanabiliriz. Bırakalım futbolcular saha içinde yapabileceklerini göstersin. Fair play içerisinde bir maç olsun. Futbolcularıma güveniyorum. Yarın sevinmek için olağanüstü gayret gerekiyor. Taraftarımızın da her zamanki fair play içinde destek olmasını bekliyoruz. Taraftarımız tüm enerjisiyle, 'rakibin provokasyonlarına gelmeden' bizi sonuna kadar desteklemeli. Biz futbolun dışına çıkmayacağız. UEFA terazinin bir tarafına baskın basmıştır. Şiddet varsa ceza alınmalı, caydırıcı da olmalı. Ama ceza verirken haksızlık yapılırsa, zararı daha büyük olur. UEFA'nın terazisinde Lyon ağır basmıştır. 50 yıl içinde görmediğim haksızlığı, yanlışlığı burada görmüş olabilirim. UEFA'nın terazisinde Lyon ağır basmıştır. 50 yıl içinde görmediğim haksızlığı, yanlışlığı burada görmüş olabilirim.

UEFA, Lyon adına 1 gol şimdiden atmıştır. Ama biz yarın o golü de çıkartmak için uğraşacağız. Taraftarı biz almadık. Taraftarı alan sen, saha senin sahan. Cezanın veriliş zamanı tartışmaya açıktır. Ben bunu seneryonun bir parçası olarak görüyorum. Bunun mantığı yok. Bizi boynumuzdan assalar bile teslim olmayacağız. Canımızı çıkarmaya çalışsalar da teslim olmayacağız. Bu karardan kazanan taraf Lyon'dur. Kaybeden Beşiktaş ve futboldur.

Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim