Siyah-Beyazlılar’ı Spor Toto Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyonlukla buluşturan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, transferlerin önceki dönemlerde olduğu gibi gecikmesi sebebiyle şikayetçi.

Bu konuda Başkan Fikret Orman’la görüşen başarılı çalıştırıcının, adaptasyon ve form tutma konularını gerekçe göstererek stoper ve forvet transferlerinin bir an önce gerçekleştirilmesini istedi. Özellikle forvet transferinin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Güneş’in, “Alacağımız yeni forvet, yeni sezondaki geleceğimizi belirleyecek. Bundan dolayı önceliğimiz golcü transferi olmalı” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Orman güvence verdi

Güneş’in talebine olumlu cevap veren Başkan Fikret Orman’ın ise, “Transferde oldukça titiz davranıyoruz. UEFA’yla yaptığımız Finansal Fair-Play anlaşmasını tehlikeye sokmayan ama aynı zamanda takımımıza maksimum yarar sağlayacak isimler üzerinde çalışıyoruz. Transferin bitimine uzun bir süre var. Önceki 2 sezonda da yaptığımız gibi eksikleri tamamlayacağız. Bu konuda bir şüpheniz olmasın” diyerek başarılı hocaya güvence verdiği öğrenildi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim