Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istediklerini kaydetti.

Yeni oyuncuların henüz hazır olmadığını belirten Güneş, "Kazanma isteğimiz vardı, oyuna da yansıdı, skora da yansıdı. Daha pozisyon bulmamız lazımdı, orada sıkıntı oldu. Topu ayağımızda çok tuttuk bazen. Bizim oyunumuzun daha etkili olması için zeminin düzgün olmasının da önemi var. Yediğimiz goller var, bunlar sıkıntı. Aşama aşama gideceğiz. Takım giderek fizik ve moral gücünü, patlayıcı gücünü bulmaya başladı. Yeni gelenlerin de istenen seviyeye gelmesi gerekiyor, o zaman daha iyi olacağız. Her maç zor olacaktır, elimizde geniş bir kadro var. Yeni oyuncular geldi, hepsi önemli, kariyerli oyuncular, ama büyük oynamaları gerekiyor" dedi.

Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı hedeflediklerini kaydeden Güneş, "Gruptaki takımlar Barcelona, Real değil ama hepsi önemli takımlar. Leipzig Dortmund'un önünde bitirdi. 4. torbanın en güçlü takımı. Neyin ne olacağını maçlara bakarak söyleyebiliriz. Geçen sene en güçlü görünen Napoli'ydi, onlardan 4 puan aldık, son maçta Kiev'de kaybettik Hedefimiz gruptan çıkmak" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim