TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyespor'un salon sporlarında dereceye giren sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

Zorluoğlu, 2021 yılı salon sporları müsabakalarında dereceye giren Osman Kul, Furkan Uzuner ve Doğukan Köroğlu ile Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Gül, Belediyespor Atletizm Branş Sorumlusu ve Genel Kaptan Murat Öztürk, antrenör Zekeriya Üçüncü'yü makamında kabul etti.

Çeşitli salon sporları müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik eden Zorluoğlu, spora ve sporcuya çok önem verdiklerini belirtti.

Zorluoğlu, bu manada Trabzon'da Sporcu Performans Merkezi inşaatına başladıklarını ifade ederek, "Aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile yeni bir çalışma başlattık. Şehrimizin başarılı sporcularına sahip çıkarak, başka kulüplere gitmelerini engellemek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı sporcuları kulübümüzle birlikte daha fazla sahiplenmek amacındayız." dedi.

Sporcuların başarısından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Zorluoğlu, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığımızla her zaman sizlerin yanında olacağız. Bunu da sizlere hissettireceğiz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim