2017-2018 sezonu için teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Pazarspor, teknik direktör Tuğrul Metin ile sözleşme imzaladı. Metin'in teknik kadro ekibi de belirlendi.

Altin Zeqiri: “Şu anda tek odak noktam Rizespor” Altin Zeqiri: “Şu anda tek odak noktam Rizespor”

Olağan genel kurulun ardından yeni yönetim görev dağılımı ile beraber ara vermeden sürdürdüğü yeni sezon yapılanma çalışmalarında ilk olarak iç transferi halletti. Ardından da bir süredir devam eden teknik direktör çalışmalarına anlaşma vardığı yeni hocası ile noktayı koydu.

img_0271.jpg

Yeni sezonda Pazarspor teknik direktörlüğünü Tuğrul Metin ve ekibi yapacak. UEFA PRO lisanslı Tuğrul Metin'in yardımcılığını Azmi İnanıcı, Kondisyonerliğini İbrahim Etem Karataş, Kaleci Antrenörlüğünü Hayrettin Öz, maç izleme ve analizliğini ise Murat Yılmaz yapacak. 

Beş kişilik ekibi ile çalışacak olan Tuğrul Metin sırası ile Antalyaspor A.Ş, Tire 1922 spor, Sancaktepe Belediyespor, Orhangazi spor ve Kemerspor takımlarında görev a.

Teknik Direktör Tuğrul Metin Pazarspor ile sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Sezon sonunda bir üst lige çıkan bir ekibin başında olmak istiyorum. Köklü bir kulübe geldim. Yıllardır profesyonel liglerde büyük işler yapan Pazarsporu hak ettiği yerlerde görmek için bizde taşın altına elimiz koyup, yönetimimiz ile beraber çalışacağız. Ekip olarak bu zor görevi başaracağımıza inanıyoruz. Hem Pazarspor’a hem bize güzel bir sezon diliyorum" dedi.

img_0272-001.jpg

Editör: TE Bilisim