Hentbolda sezonun bitimine beş hafta kalırken bir haftayı bay olarak geçirecek olan Sultanlar, en yakın rakipleri ile arasındaki dört puan farkı koruyarak 2. sırada yer alıyor.

İlk üç sıraya giren takımların direk olarak Bayanlar Süper Ligi’ne yükseleceği sezonda mavi beyazlılar, avantajını kaybetmemek için kalan dört maçın dördünü de kazanmak için sıkı çalışıyor.

Başarılı antrenör Badoğlu, yaptığı açıklamada, “Artık sona yaklaşıyoruz. Sezonun bitimine beş hafta kaldı ancak biz bir haftayı bay olarak geçireceğimizden dört maçımız var. Rakiplerimizle aramızda şu an dört puan var ancak Süper Lige çıkmak istiyorsak kalan dört maçımızın dördünü de kazanmamız gerekiyor. Bu sene hedefimize ulaşacağımıza takım olarak inancımız tam ve sonsuz. İnşallah son maçlarımızı da tadilatta olan salonumuzun bitmesi ile beraber Pazar’da taraftarımız önünde oynayıp hedefimize ulaşacağız. Bu haftaki maçımıza da tüm sporseverleri bekliyoruz. Bizleri türbinde yalnız bırakmasınlar.” dedi.
 

Badoğlu, Pazar günü saat 13.00’da Ardeşen Gençlik Spor Müdürlüğü Salonu‘nda karşılaşacakları Kastamonu GSK maçının hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim