Karşılaşmanın yapılacağı Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mirkovic, "Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Beşiktaş ilk maçta aldığı beraberlikle biraz avantajlı görünüyor. Yarınki maça beyaz bayrakla teslim olmaya gelmedik. Sahaya galibiyet için çıkacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe'de futbol oynadığını hatırlatan Mirkovic, "Birçok kez Beşiktaş'a karşı oynadık. Aynı yerde ve yeni statta güzel bir atmosfer oluşturulmuş. Beşiktaş'ın seyircisinin ne kadar üst düzey olduğunu biliyoruz. Bizim taraftarlarımız da Belgrad'da aynı atmosferi oluşturuyor. O yüzden yarınki atmosferden çekinmiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

- Ilic: "Beşiktaş müsabakasından umutluyuz"

2005-2007 yıllarında Galatasaray'da forma giyen Partizan'ın 40 yaşındaki kaptanı Sasa Ilic ise Beşiktaş müsabakasından umutlu olduklarını anlattı.

Sahalarındaki ilk maçta iyi performans gösterdiklerini anlatan tecrübeli orta saha oyuncusu, "Belgrad'da büyük takımlara karşı nasıl oynayabileceğimizi gösterdik. Takımımızdaki genç oyuncular, bu gibi karşılaşmalarda kendini gösterme imkanı bulacak. Onun için Beşiktaş müsabakasından umutluyuz." şeklinde görüş belirtti.

Ilic, 2005'te oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında 2 dakikada 2 gol attığının hatırlatılması üzerine, "Büyük takımlara karşı 2 dakikada 2 gol atmak çok kolay değil. Takımımızda oyunun seyrini değiştirecek genç oyuncular var. Buraya teslim olmaya gelmedik. Yarın elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim