Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı

2017-2018 sezonu için Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile anlaşan Özge Yavaş, sezon başlamadan geçen yılın başarılı ekiplerinden Hatay BB Spor Kulübü'ne kiralanmıştı. Hatay BB Spor'un başta Türkiye ligi olmak üzere Eurocup mücadelelerinde başarıda büyük katkısı olan Özge, 2018-2019 sezonu için Fenerbahçe ile bu kez kesin olarak anlaşma sağladı. 

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın hazır bulunan sporcularıyla başladığı antrenmanlarda Yavaş da yerini aldı. Geçen sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı işler yapan ve yerli oyun kurucuların tecrübeli ismi olarak gösterilen Yavaş, ligde 30 maçta süre alıp 7.3 sayı ve 2.4 assist ortalaması ile ligi tamamlarken; Avrupa'da Eurocup mücadelelerinde yarı finaline kadar çıkan takımında ise 14 maçta görev aldı. 

Özge Yavaş Kimdir? 
1991 İzmir doğumlu olan Özge Yavaş, çocuk yaşta basketbol hayatına başlamış ve katıldığı şampiyonalarda onlarca madalya ve bireysel ödül almıştır. 14 yaşında milli takım forması giymeye başlayan oyuncu, 1.70 boyunda, 58 kilo. 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim