Futbol severlerin merakla beklediği Galatasaray için sezonun ilk resmi maçı olan Östersunds maçı için canlı izleme sayfası oluşturuldu. UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turu 13 Temmuz Östersunds - Galatasaray maçını internetten şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen ve UEFA'da gruplara kalmak isteyen Galatasaray'ın Östersunds maçı ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı yayın sayfası haberimizde.

Östersunds - Galatasaray maçını canlı izleme ekranı için tıklayınız

Kanal D canlı izleme frekansı

13 Temmuz perşembe günü oynanacak Östersunds - Galatasaray Kanal D'nin Türksat frekansı ile daşifresiz olarak HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. 

Frekans: 12245 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Sembol oranı: 27500

FEC: 5/6

Modülasyon: DVB-S2, 8PSK

ÖSTERSUNDS - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

ÖSTERSUNDS FK: Aly Keita- Tom Pettersson, Sotirios Papagiaopoulos, Gabriel Somi, Mensiro, - Ronald Mukiibi, Jamie Hopcutt,Curtis Edwards, Fouad Bachirou, Brwa Nouri, - Alhaji Gero

GALATASARAY: Muslera-Lies, Maicon, Ahmet Çalık, Carole-Tolga, Donk,-Yasin, Rodrigues, Belhanda(Sinan Gümüş), Gomis, (Eren).

Galatasaray  Östersunds maçı ne zaman hangi kanalda? 

İkinci maç ise bir hafta sonra TT Arena'da 20 Temmuz'da oynanacak. İki maçında grafikli canlı anlatımı ve maç sonu detaylar Tüm Spor'da yer alacak.

Östersunds Başkanı iddialı

Maça ilişkin konuşan Östersunds Başkanı Daniel Kindberg "Heyecan verici bir karsılaşma olacak. Bizde heyecanlıyız..Maç saatini bekliyoruz. Avrupa Kupası'nda ilk kez oynayacağız bu yüzden heyecanımız bir kat daha artıyor. Galatasaray'ı ve futbolcuları çok yakından biliyor ve izliyoruz. 2 maçtan oluşan bir maç ama kazanacağız" dedi.

Tudor: Tur bizim olacak

"Zor bir maç olacak. Gerçekten inandığım için bunu söylüyorum. Defansif ve ofansif olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Sezonu erken açmamız, saha koşullarının (suni çim) aleyhimize olması, milli takımlarına giden oyuncuların kampa geç katılması gibi özel durumlar içindeyiz. Bunları bahane olarak söylemiyorum".

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim